Wie zit er achter Studio Lief en Leefstijl?

Hallo! Ik ben Miranda Everts, eigenaresse van Studio Lief en Leefstijl. Ik ben mijn carrière gestart in het onderwijs, waar ik ruim 20 jaar heb gewerkt als leerkracht, intern begeleider en educatief ondersteuner. Het coachen van mensen heb ik altijd erg leuk gevonden. Daarnaast ben ik altijd geïnteresseerd geweest in gezond leven en het vinden van een goede balans in mijn drukke leven als werkende moeder van drie kinderen. Ik heb zelf ervaren dat een gezonde(re) leefstijl veel voor je kan betekenen en wil hier andere mensen graag bij helpen. Ik zou het erg leuk vinden om jou, met mijn kennis en ervaring, te helpen om beter in balans te komen en de regie weer te kunnen nemen over je eigen leefstijl, op een manier die bij jou past. Als ik dat kan bereiken, dan is mijn missie geslaagd!

Miranda Everts   –   Gecertificeerd Leefstijlcoach

Ik heb de Post-HBO opleiding Leefstijlcoach gevolgd en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister leefstijlcoaches (Kabiz) en bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN)

“Het CooL-programma heeft mijn leven echt veranderd en Miranda speelde daarbij een belangrijke rol. Haar aanpak heeft me gemotiveerd om mijn leefstijl aan te passen. In het programma hebben we geleerd om kléine stappen te zetten richting een gezondere leefstijl, de ondersteuning van Miranda en de groep was daarbij erg waardevol. Samen hebben we onder andere kennis opgedaan over beweging, voeding, slaap, leefstijlverbetering en over hoe om te gaan met de onvermijdelijke valkuilen. Het resultaat mag er zijn: niet alleen ben ik veel kilo’s kwijtgeraakt, belangrijker is dat ik me veel beter voel dankzij mijn nieuwe gezonde en actieve leefstijl die ik me helemaal eigen heb gemaakt. Miranda is een goede coach. Haar enthousiasme, positiviteit en betrokkenheid hebben me geholpen steeds stappen te blijven zetten. Ze denkt mee, motiveert en inspireert op een positieve manier die bijblijft. Ik zou het CooL-programma, met Miranda als coach, zeker aanraden aan iedereen die een positieve verandering in zijn leven wil maken.” – Simone